Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Saarijärven kaupungilla uudet kotisivut!

28.11.2022

Saarijärven kaupunki julkaisee uudet kotisivunsa tiistaina 29. marraskuuta 2022. Uusia sivuja on työstetty jo hyvän aikaa, pyrkimyksenä palvella entistä paremmin kuntalaisia sekä vierailijoita. Vanhat sivut oli monessa yhteydessä todettu ulkoasultaan, tyyliltään ja tekniikaltaan ikääntyneiksi ja sisällöltään vaikeaselkoisiksi.

Uusien sivujen visuaalisuuden toivotaan ilmentävän Saarijärven kaunista ympäristöä ja luonnonläheisyyttä sekä saavan uudenlaista raikkautta uuden valokuvakuvamateriaalin myötä. Värimaailma noudattaa Saarijärven kaupungin uutta visuaalista ilmettä, jossa murrettu vihreä sekoittuu raikkaaseen valkoiseen ja saa tehostetta murretusta punaisesta.

Uudet sivut on tehty saavutettaviksi ja suunniteltu toimimaan käyttäjälähtöisesti sekä monenlaisille näytöille skaalautuviksi. Sivut on pyritty jo toteutusvaiheessa suunnittelemaan mahdollisimman helposti lähestyttäviksi, informatiivisiksi ja helppokäyttöisiksi.

Koska kaupungin kotisivut ovat aina suuritöiset ja sivuja sekä informaatiota on paljon, on mahdollista että huolellisesta toteutustyöstä huolimatta sivuille on eksynyt esimerkiksi kirjoitusvirheitä, epäloogisuuksia tai muuta parannettavaa. Näistä voi raportoida sähköpostiosoitteeseen: tiedottaja@saarijarvi.fi

Saarijärven kaupungin uusien sivujen taustalla on vaikuttanut useita tahoja ja ihmisiä. Visuaalisen ilmeen takana on tamperelainen Creative Crue Oy. WordPress-sisällönhallintajärjestelmän asiantuntijana ja sivuston teknisenä toteuttajana on toiminut tamperelainen JJ-Net Group Oy. Saarijärven kaupungin vastuuhenkilönä sekä pääsisällöntuottajana ja -toteuttajana on työskennellyt markkinointisihteeri Janne Heinonen.

Saarijärven kaupunki toivottaa kaikille hyviä hetkiä uusien kotisivujen parissa!

 

Näkymä Saarijärven keskustasta kesäyönä