Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Edut, setelit ja alennukset

Tutustu mahdollisiin käytössäsi oleviin alennuksiin, etuseteleihin ja muihin etuihin.

Koko lukuvuoden kestävillä kursseilla setelit on palautettava 13.10.2022 mennessä. Lyhytkursseilla alennussetelit on palautettava kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta kansalaisopiston toimistoon tai kurssin opettajalle. Määräaikojen jälkeen seteleitä otetaan vastaan vain kansalaisopiston toimistossa Saarijärvellä, jos kurssia ei ole ehditty vielä laskuttaa.

 

Jos olet vuorotyössä ja haluat osallistua ryhmiimme esim. joka toinen viikko, sinun kannattaa lunastaa vuorotyöläisen harrastepassi. Passin hinta on puolet ryhmäsi normaalista kurssimaksusta ja voit osallistua sillä puoleen ryhmän kokoontumiskerroista. Pyydä työnantajaltasi todistus vuorotyöstä. Harrastepassin voit noutaa kansalaisopiston toimistosta, myös Kannonkoskella. Voit ostaa harrastepassin myös useammalle kurssille. Harrastepassi on lunastettava kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta.

Monille kursseillemme jää vapaita oppilaspaikkoja, joita tarjotaan toimeentulotuen piirissä oleville kuntalaisille ja heidän alaikäisille lapsilleen. Maksuttomuus koskee Saarijärvellä ja Kannonkoskella järjestettäviä kursseja yksilöopetusta lukuun ottamatta. Vapaita paikkoja voit tiedustella kansalaisopiston toimistosta kurssitiedoissa olevan ennakkoilmoittautumisajan päätyttyä. Välkky-seteleitä on saatavissa Saarijärven ja Kannonkosken asiointipisteistä.

Eläkeläisten ja senioreiden opintosetelit on kohdistettu osaan kursseista, tällaisen kurssin kohdalla on maininta ”OS”. Kurssien hintaa on alennettu tai se on maksuton.

Työttömien opintoseteleitä saat Saarijärven kaupungintalon ja Kannonkosken kunnantalon asiointipisteistä. Opintoseteliä hakiessa sinun tulee todistaa työttömyytesi joko esittämällä työttömyysturvan maksupäätös tai tulostamalla tiedot https://asiointi.mol.fi/omaasiointi”>TE-hallinnon sivulta.

Työttömien opintosetelin voit käyttää myös perheenjäsenesi kurssimaksuun. Opintoseteli käy mille tahansa kurssille. Setelin arvo on 50 euroa, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Seteleitä on rajoitettu määrä.

Varmista ennen Smartum-liikunta- ja -kulttuuriseteleillä tai SmartumPay-mobiilisovelluksella maksamista, että kurssi varmasti toteutuu. Maksua ei palauteta kurssin peruuntuessa, koska palveluntarjoaja Smartum ei palauta maksuja tilityksen jälkeen.

Hyväksymme paperisten seteleiden lisäksi myös SmartumPay-mobiilisovelluksella tehdyt maksut. Mobiilimaksua käytettäessä suoritus näkyy tilillämme muutaman päivän viiveellä. Smartum liikunta- ja kulttuuriedulla ei voi maksaa kielikursseja, ruoka- ja juomakulttuuriin liittyviä kursseja kuten kokkikurssit ja materiaalihankintoja.

 

Palvelualojen ammattiliitto PAM on tehnyt kansalaisopiston kanssa sopimuksen alennusseteleiden käytöstä. PAMin alennusseteleitä on saatavilla oman alueosaston toimijoilta.
Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen alennusseteleistä saat lisätietoa yhdistyksen jäsenkirjeestä ja yhdistyksen yhteyshenkilöiltä.

Lisätietoa saat Saarijärven kaupungin intranet-sivuilta tai kaupungin asiointipisteestä. Etu on tarkoitettu kaupungin henkilöstölle. Tyky-setelillä ei voi maksaa kielikursseja, ruoka- ja juomakulttuuriin liittyviä kursseja kuten kokkikurssit eikä materiaalihankintoja.

Opiston järjestämille kursseille on mahdollista ostaa lahjakortti. Jos olet saanut lahjakortin, palauta se heti kurssin alkaessa kansalaisopiston toimistoon tai kurssin opettajalle. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

Ajankohtaista

Kansalaisopisto15.11.2022

Tutustu myös

Ilmoittaudu kursseille ja tutustu tarkemmin kurssisisältöihin sekä yleisohjeisiin.

Avaa opistopalvelut-sivusto