Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Linnan yritysalueen halliosakeyhtiö

11.1.2023

SSYP Kiinteistöt Oy ja Saarijärven kaupungin elinkeinotoimi ovat käynnistäneet koemarkkinoinnin, jonka tarkoituksena on selvittää yritysten kiinnostusta sijoittautua uudelle Linnan Yritysalueelle mahdollisesti rakennettavaan kiinteistösakeyhtiömuotoiseen toimitilaratkaisuun.

Koemarkkinoinnin perusteella tarkentuvat yritysten todelliset toimitilatarpeet sekä kiinnostus lähteä mukaan hankkeeseen. Koemarkkinoinnin kautta saatu palaute ja tulokset käynnistävät sekä ohjaavat hallin arkkitehtisuunnittelua. Suunnittelussa huomioidaan yritysten tarpeita, niin tilojen koon kuin varustelun puolesta. Koemarkkinointi alkoi 2022 joulukuun puolivälissä ja kestää ainakin tammikuun 2023 loppuun saakka. Hankkeen tavoitteena on tuottaa yritysten tarpeisiin soveltuvia kohtuuhintaisia nykyaikaisia toimitiloja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Suunnitteluvaiheessa mukaan lähtevät yritykset voivat parhaiten vaikuttaa erityisesti hallinsa kokoon, mutta myös varusteluun. Hallitoimitilat soveltuvat erilaisille yrityksille ja potentiaalisia kohderyhmiä ovat mm. rakennus- ja lvis -urakoitsijat, auto- ja koneurakoisijat, rengashuoltoyritykset, taksi- ja muut kuljetusyrittäjät jne. Pienemmät hallit soveltuvat hyvin toimitiloiksi yksinyrittäjille sekä aloittaville startup -yrityksille.

Yhteydenotot:
Olavi Nolte /044 4598 294
olavi.nolte@ssypkiinteistot.fi

Saarijärven kaupungin yrityspalvelut
Jyrki Rahkonen / 040 5815 964
Harri Uusisalo / 044 4598 452

Havainnekuva Linnan halliosakeyhtiöstä