Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Saarijärven kaupunki hakee palkkasihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

18.7.2023

Oletko palkkahallinnon ammattilainen tai haluatko kasvaa sellaiseksi?

Haluatko työskennellä kauniissa ja aktiivisessa maaseutukaupungissa mielenkiintoisissa tehtävässä?

Tervetuloa mukaan Saarijärven kaupungin ammattilaisten henkilöstötiimiin. Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi tiimin tukemana ja mahdollistamme kouluttautumisen ja siten oman ammatillisen osaamisesi syventämisen.

Etsimme yhteistyökykyistä ja ammattitaitoista

PALKKASIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palkkasihteerin tehtäviin kuuluu kunnallisten virka- ja työehtosopimusten piiriin kuuluvan henkilöstön palkanlaskenta, palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvä asiakaspalvelu ja neuvonta, henkilöstöhallintoon liittyvät muut työtehtävät sekä raportointi ja erilaisten tilastojen laatiminen.

Tulevassa tehtävänkuvassa pyrimme tiimin sisällä huomioimaan omat koulutukselliset vahvuutesi ja osaamisalueesi.

Edellytämme hakijoilta palkkahallinnon tehtäviin soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi tradenomi, merkonomi tai muu tehtävään soveltuva tutkinto). Eduksi katsotaan kokemus palkanlaskentaan liittyvistä työtehtävistä ja Populus HR palkkahallintaohjelman käytöstä. Lisäksi Excel-taulukkolaskentaohjelman sujuva käyttö ja kyky ottaa haltuun erilaisia muita toimisto- ja henkilöstöhallinnon ohjelmia on edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävä edellyttää erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tehtävässä vaaditaan tarkkaa työotetta, vastuullisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta. Aktiivinen ajankohtaisten muutosten seuraaminen ja omaksuminen pitävät työn monipuolisena ja vaihtelevana. Pyrimme tiiminä myös koko ajan kehittämään toimintaamme pystyäksemme parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan kaupungin henkilöstöä ja tukemaan kaupungin esihenkilöitä henkilöstöjohtamisen tehtävissä.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa (36 h 15 min/viikko), käytössämme on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Kunta-alalla vuosilomaa kertyy enimmillään 38 päivää/vuosi!

Saarijärven kaupungin vahvuus on hyvä ja yhteisöllinen työilmapiiri: syksyn 2022 henkilöstökyselyssä 90 % vastaajista suositteli kaupunkia työnantajana. Tarjoamme tyhy-liikuntaa kaupungin liikuntapalveluissa ja tukea kansalaisopiston osallistumismaksuihin. Lisäksi meillä on säännöllisesti yhteistä virkistystoimintaa (teatteria, liikuntatapahtumia jne.).

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Huomaathan, että voimme aloittaa haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Hakuaika päättyy pe 4.8.2023 klo 15.00.

Hakemukset pyydetään toimittamaan www.kuntarekry.fi sivuston kautta.

Palkkasihteeri – Saarijärven kaupunki – Kuntarekry

Lisätietoja antavat: henkilöstösihteeri Riikka Honkonen, puh. 044 4598 237, riikka.honkonen@saarijarvi.fi (parhaiten tavoitettavissa 24.-25.7. klo 9-15) ja hallinto- ja henkilöstöjohtaja Maarit Kaija, puh. 044 4598 200, maarit.kaija@saarijarvi.fi (parhaiten tavoitettavissa 31.7. – 4.8. klo 9-15).
Voit myös jättää meille soittopyynnön tekstiviestillä/sähköpostitse, niin palaamme mahdollisimman pian asiaan!