Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Saarijärven kaupunki hakee vakinaiseen virkasuhteeseen yhdyskuntainsinööriä

10.3.2023

Yhdyskuntainsinööri toimii maanrakennusmestarin alaisuudessa Saarijärven kaupungin kunnallistekniikkapalveluiden sekä vesi- ja viemärilaitoksen työnjohtajana. Yhdyskuntainsinööri toimii tarvittaessa kaupungin edustajana eri viranomaisneuvotteluissa. Yhdyskuntainsinööri toimii vastuualueen esimiehen sijaisena loma-aikoina toimien tällöin lähiesimiehenä.

Keskeisiin tehtäväalueisiin kuuluu vastuualueen toiminnan ja talouden suunnittelu, työnjohtotehtävät, työturvallisuussuunnittelu, laskujen tarkastus ja toiminnan raportointi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu (AMK) -tutkinto. Aikaisempi soveltuva kokemus toimialan tehtävistä sekä kuntasektorilla toimimisesta katsotaan eduksi. Odotamme viranhaltijalta oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalvelu ovat vahvuutesi. Olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut yhdyskuntainsinöörin tehtävistä ja toiminnan kehittämisestä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän kauniissa Saarijärven maisemissa ja hyvässä työyhteisössä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3200 euroa/kk, jonka lisäksi maksetaan aiempaan työkokemukseen perustuva ammattialalisä sekä myöhemmin mahdollinen henkilökohtainen lisä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa.

 

Hakemukset ja CV:t pyydetään toimittamaan 11.4.2023 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Kelpoisuutta osoittavat todistukset pyydetään esittämään haastattelussa.

 

Lisätietoja antaa:

Maanrakennusmestari Vesa Niskanen
vesa.niskanen@saarijarvi.fi tai 044 4598 424

Vs. tekninen johtaja Teemu Marttinen
teemu.marttinen@saarijarvi.fi tai 040 8214 255