Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Saarijärven kaupunki hakee yhdyskuntatekniikan työnjohtajaa

20.6.2024

Saarijärven kaupunki hakee vakinaiseen työsuhteeseen yhdyskuntatekniikan työnjohtajaa 1.9.2024 alkaen.

Yhdyskuntatekniikan työnjohtajana toimit yhdyskuntatekniikan mestarin alaisuudessa kunnallistekniikkapalveluiden sekä vesi- ja viemärilaitoksen monipuolisissa työnjohtotehtävissä. Toimit myös vastuualueen esihenkilön loma-aikojen sijaisena.

Keskeisiin tehtäväalueisiin kuuluu katujen, kevyenliikenteen väylien ja muiden yleisten alueiden kunnossapidosta ja rakennustöistä vastaaminen. Puistoista ja viheralueista vastaa puutarhuri. Tulet osallistumaan myös vesi- ja viemärilaitoksen verkoston kunnossapidon ja rakentamisen työnjohtotehtäviin.

Arkipäivän tyypillisiä tehtäviä ovat kunnallistekniikan ja vesi- ja viemärilaitoksen monipuoliset työnjohtotehtävät. Lisäksi osallistut toiminnan ja talouden suunnitteluun, kilpailutuksiin ja hankintoihin, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden ohjaukseen ja työnjohtoon, työturvallisuuden valvontaan ja ohjaukseen, laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään sekä kustannusten seurantaan ja toiminnan raportointiin.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusmestarin korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisen oppilaitoksen teknikon tutkinto. Kokemus toimialan tehtävistä sekä kuntasektorilla toimimisesta katsotaan eduksi. Odotamme oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalvelu ovat vahvuutesi. Osaat tuottaa myös kirjallista tekstiä ja sinulla on ATK-ohjelmien perustaidot. Olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut yhdyskuntatekniikan esihenkilötehtävistä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän kauniissa Saarijärven maisemissa ja hyvässä työyhteisössä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 186,19 €/kk. Lisäksi maksetaan mahdollista ammattialalisää aikaisemman soveltuvan työkokemuksen perusteella. Myöhemmin työsuhteen kuluessa on lisäksi mahdollisuus työsuoriutumisen arvioinnin perusteella maksettavaan palkanlisään. Työsuhteen alkaessa kokonaispalkka tulee asettumaan aiemmasta työkokemuksesta riippuen 3 186 €/kk – 3 440 €/kk.

Saarijärven kaupungin vahvuuksia on hyvä työilmapiiri: syksyn 2023 henkilöstökyselyssä 85 % vastaajista suositteli kaupunkia työpaikkana. Järjestämme aktiivisesti yhteistä tyhy-toimintaa ja tarjoamme työntekijöillemme myös liikuntaedun kaupungin omissa liikuntapalveluissa (kuntosali, uimahalli, laskettelurinteet) sekä alennuksen kansalaisopiston kursseista.

Toimi täytetään 1.9.2024 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 26.7.2024.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Toimeen valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hae paikkaa Kuntarekryn kautta:
Yhdyskuntatekniikan työnjohtaja