Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Saarijärven kaupunki ja Uuraisten kunta hakevat hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen hankkeeseen: Tulevaisuuden kuntakeskusta

16.10.2023

Saarijärven kaupunki ja Uuraisten kunta hakevat hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen hankkeeseen: Tulevaisuuden kuntakeskusta ajalle 1.1.2024 – 31.8.2024.

Hanke on saanut rahoituksen Keski-Suomen liiton myöntämästä Keski-Suomen kehittämisrahastosta. Hankkeen päätavoite on selvittää, millainen kuntakeskustan tulisi olla, jotta se palvelisi tulevaisuudessa Saarijärven, Uuraisten ja lähialueiden asukkaita. Hanke on Saarijärven ja Uuraisten yhteinen hanke, jolloin hanketyöntekijä työskentelee molempien kuntien toimipisteissä.

Tehtäviisi kuuluu järjestää eri sidosryhmien välisiä tilaisuuksia, kuten työpajoja, hackathoneita ja keskustelutilaisuuksia. Kartoitat keskustan liiketilojen ja kiinteistöjen omistajien ideoita, ja tunnistat keskustan liiketoimintapotentiaalin, josta voi rakentaa kehittämistoimenpiteitä. Osaat toteuttaa kyselyitä ja taustatutkimusta työsi tueksi. Teet tai teetät suunnitelman keskellä kuntataajamaa sijaitsevaan kunnan omistamaan liikehuoneistoon. Tuot osaamisesi keskustaan suunniteltujen toimenpiteiden toteutukseen. Luot sellaisen loppuraportin hankkeen tuloksista, jossa näkyy kootusti tulokset ja toimintasuunnitelma, miten tuloksia lähdetään viemään eteenpäin eri keinoin rahoitusmahdollisuudet huomioiden.

Olet ulospäin suuntautunut ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Talousasiat, kirjoittaminen, ja organisoiminen ovat sinulle tuttuja ja mieluisia tehtäviä, mutta innostut myös uusista haasteista ja uuden oppimisesta. Olet tarkka ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky, hallitset hyvin ajoittaisen kiireen ja sen, että työnkuva muodostuu useista eri tehtävistä. Eduksi katsotaan paikallisen elinkeinorakenteen ja elinkeinoelämän tunteminen.

Jos sinulla on korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä kokemusta hankkeista ja hankehallinnoinnista ja omaat hyvät vaikuttamis- sekä verkottumistaidot, olet etsimämme hanketyöntekijä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan näköalapaikan Saarijärven ja Uuraisten yritys- ja elinkeinoelämään ja innostavan tiimin tuen. Tule mukaan kehittämään!

Hakuaika päättyy 5.11.2023. Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hanketyontekija-558666/

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.