Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko
Ke 7. - To 8.6.2023 | 9.00 - 16.00 | Biotalouskampus, Tarvaala

AgriVenture Finland 2023

Maatalouden, koko ruokaketjun ja siihen liittyvän teollisuuden haasteet, kuten kasvava globaali väestömäärä, pienenevät resurssit sekä ilmastonmuutos edellyttävät toimintatapojen muutosta. Kuinka varmistamme taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestävän ruoantuotannon? Miten vahvistaa innovaatioprosesseja ja liiketoimintayhteistyötä niin, että voimme tunnistaa ja ratkaista ympäristöön, yhteisöihin ja hallintoon liittyvät haasteet?

Tule mukaan tapahtumaan, jossa vauhditetaan kestävien teknologioiden käyttöönottoa ruokaketjussa. Ratkaistaan haasteet yhdessä!

AgriVenture 2023 -tapahtuman tavoitteena on yhdistää kestävä ruoantuotanto, älymaatalous ja rahoitus: lisätä tietoisuutta, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia, sekä luoda yrityksille tilaisuuksia yhteistyöhön ja kasvuun – eli vauhdittaa kestävien teknologioiden käyttöönottoa koko ruokaketjussa.

Alustava ohjelma sisältää inspiroivia puheenvuoroja globaalien yritysten edustajilta ja muilta kansainvälisiltä toimijoilta, korkeatasoisen pitchauskilpailun startupeille, käytännön demonstraatioita Biotalouskampuksen testausympäristöissä, kuumimpien startup-yritysten, rahoittajien ja alan kollegojen tapaamisia

Biotalouskampus tarjoaa tapahtumaympäristönä loistavat mahdollisuudet testata teknologioita todellisissa olosuhteissa. Voit seurata paikan päällä nykyaikaisia maatalouskoneita toiminnassaan ja tutustua niiden digitaalisiin ratkaisuihin. Kesäisessä Keski-Suomessa on mahdollisuus nauttia myös ympäröivästä luonnosta ja keskiyön auringosta.

Tämä on alan avaintoimijoille ja sellaisiksi haluaville. Päivämäärät muistiin!

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki joita kestävä ruokaketju innostaa: startupit, PK- ja kasvuyritykset, suuryritykset, rahoittajat, sijoittajat, bisnesenkelit, kehittäjät, yliopistot, tutkimuslaitokset sekä koulutusorganisaatiot mukaan vauhdittamaan kestävien teknologioiden käyttöönottoa ruoantuotannossa. Ratkaistaan haaste yhdessä! Rekisteröinti tapahtumaan alkaa helmikuun alussa.

Lisätietoa: https://www.jamk.fi/en/project/agriventure-finland-2023

Tapahtumatiedot

Tapahtuman järjestäjä

BioPaavo/JAMK Biotalousinstituutti, Saarijärven Kaupunki, PoKe, Finest Future, KasvuOpen ja Krinova

Tapahtumapaikka

Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala