Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko
Ti 2.5.2023 | 18.00 - 19.00 | Runeberginpuisto

HIPPO-SUUNNISTUSKOULU

Saarijärven Pullistuksen Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu aloitteleville ja jo lajia harrastaneille 2-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Suunnistuskoulussa opetellaan luonnossa liikkumista ja suunnistuksen perustaitoja, kuten karttamerkkejä, kartan suuntaamista, kompassin käyttöä sekä helppoja reitinvalintoja. Hippo-suunnistuskoulun hinta on 55 euroa, ja se sisältää Hippo-passin, Hippo-suunnistuskoulun materiaalin, karttamuovin, ahkeruuspalkinnot viiden ja kymmenen käyntikerran jälkeen, harjoitukset, kesätauolla osallistumisen Torstairasteille sekä vakuutuksen lapselle.

Ilmoittaudu Hippo-suunnistuskouluun Saarijärven Pullistuksen nettisivujen kautta. Jos ilmoittautuminen pääsee unohtumaan, voit ilmoittautua myös paikan päällä harjoituksessa.
Hippo-suunnistuskouluun tarvitaan säähän sopivat vaatteet, lenkkarit sekä oma juomapullo. Suunnistettaessa metsässä kannattaa käsivarret ja jalat suojata oksilta ja risuilta pitkähihaisilla ja -lahkeisilla vaatteilla. Lämpimällä säällä päähine suojaa auringolta.

Tapahtumatiedot

Tapahtuman järjestäjä

SaPu suunnistusjaosto

Tapahtumapaikka

Sivulantie 7

Pääsymaksu

Kausimaksu 55 €

Hippo-suunnistuskoulu kokoontuu vaihtelevissa paikoissa lähellä Saarijärven keskustaa. Maastot ovat lapsille sopivia, helppokulkuisia ja paljon polkuja sisältäviä. Suunnistusharjoitukset ovat ikäryhmälle sopivia ja suunnistuksen perustaitojen oppimista tukevia.
9.5 Mannila, 16.5 Kusiaismäki, 23.5 Heramäki, 25.5 Kusiaismäki, 30.5 Kolkanlahti, 1.6 Pirttipuronmylly, 8.6 Lannevesi, 15.6 Lannevesi, 29.6 Tarvaala, 6.7 Pirttipuronmylly, 13.7 Lannevesi, 20.7 Kusiaismäki, 27.7 Särkilampi, 3.8 Pyhä-Häkki.