Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Hyvinvointia ja eväitä arkeen senioreille tapahtuma

Tule kuulemaan vinkkejä myös esimerkiksi aivoterveyteen, harrastamiseen, ravitsemukseen, osallistumis- ja kohtaamismahdollisuuksiin sekä asumiseen liittyvissä asioissa. 20.10. klo 10–12 Johdatusta aivoterveyteen, projektityöntekijä Maiju Vuori, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanke.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Hyvinvointia ja eväitä arkeen senioreille -aamupäivät järjestetään Kehrän olotilassa (Kauppakatu 8, 2. krs., Saarijärvi, käynti sisäpihan puolelta) alkaen pe 20.10.2023 klo 10–12.

Aamupäivän yhteyteen on varattu aikaa keskusteluille, ja osallistujat voivat kysyä asiantuntijoilta mieltä askarruttavia asioita. Tapaamisissa on mukana myös seniorineuvolan terveydenhoitaja ja kaupungin hyvinvointikoordinaattori, jotka esittelevät terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tietopaketteja ja harrastustoimintaa. Tilaisuudessa on tarvittaessa mahdollisuus varata henkilökohtainen aika terveydenhoitajalle.

Tapaamisissa on kahvitarjoilu.

 

Tapahtumatiedot

Tapahtuman järjestäjä

Mukana tapahtumasarjaa toteuttamassa ovat Keski-Suomen hyvinvointialueen varhaisen tuen palvelut, Keski-Suomen kestävän kasvun hanke, Saarijärven kaupunki ja SPR

Tapahtumapaikka

Kauppakatu 8, 2. krs., Saarijärvi, käynti sisäpihan puolelta

Pääsymaksu

Ei ole.