Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Joulun hiljaisuus -konsertti

Tommi Soidinmäen ja Eeva Saarenpään kiertue mainos

Laulaja ja näyttelijä Tommi Soidinmäki on iskelmän kestosuosikki ja monipuolinen esiintyjä. Lukuisat hitit ja menestys radiolistoilla ovat vakiinnuttaneet hänen paikkansa viihdemusiikin ystävien sydämissä. Tänä vuonna Joulun hiljaisuus -kiertueella Tommin rinnalla esiintyy laulaja Eeva Saarenpää.

Jo useamman vuoden ajan Soidinmäki on saanut tehdä joulukonserttikiertueita eri kokoonpanojen kanssa ja konserteista onkin tullut yksi tärkeä osa joka vuotista keikkavuotta. Eri konserttiprojektit ovat aina olleet hänelle artistina tärkeitä, sillä se tuo aivan uutta näkökulmaa artistin työhön. Tommin omat Joulun hiljaisuus -konsertit ovat keränneet useita tuhansia kuulijoita ympäri Suomen jo useamman vuoden ajan; edellisen kerran kun kiertue järjestettiin v. 2019, se tavoitti yli 5000 kuulijaa.

Yleisölle Eevan ja Tommin yhteistyö on tullut tutuksi suuren suosion saavuttaneesta laulukomediasta ”Tauno ja Ansa”, jota he ovat esittäneet vuodesta 2017 ympäri Suomen sekä ulkomaillakin. Eeva on monipuolinen laulaja. Hän on opiskellut klassista laulua mm. Sveitsissä ja esiintynyt lukuisissa musikaali- ja operettirooleissa.

Konsertin sovituksista ja säestyksestä vastaa Tommin Vastakaiku -bändi. Soidinmäki on levyttänyt vuonna 2012 ensimmäisen oman joululevyn. Radiotoimit-tajien toimesta Vuoden joululevyksikin (kultaa myynyt) Joulun hiljaisuus -levy yhdistelee hienosti niin vanhaa kuin uuttakin joulumusiikkia.

Joulun hiljaisuus-konsertissa kuullaan sooloesityksinä ja duettoina mm. Tähtiyö, Taivas sylissäni, Oi, jouluyö, Marian poika, Maa on niin kaunis ja Walking in the air.

Tapahtumatiedot

Tapahtumapaikka

Saarijärven kirkko

Pääsymaksu

Liput: 25 €, eläkeläiset ja opiskelijat 20 €, ryhmät alk. 20 h 20 €. Lippuvaraukset: Arja Piilo, p. 0500 779534, arja.piilo(at)gmail.com tomminlippukauppa(at)gmail.com