Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko
La 5.8.2023 | 18.00 | SAARIJÄRVI, LUMPERON KESÄTEATTERI

Komediafestivaali On The Road 5.8.2023 Saarijärvellä

TEEMU VESTERINEN
Saarijärven oma poika Teemu Vesterinen on stand upin huippuammattilainen. Yli 20 vuotta komiikan alalla uraa tehnyt Teemu on varustettu nopella älyllä ja moniulotteisella ajatuksen virralla. Teemu ei jätä kylmäksi.

HELI SUTELA
Niinhän se on, että karismaattinen Heli Sutela tunnetaan Kumman Kaa -sarjasta, mutta jostain erityisestä se kertoo, että hän on aina mukana, kun lippuja jaetaan stand up -komiikan kärkikaartiin. Tarjolla on takuuvarmasti ja itsevarmasti pureva katsanto kökkötodellisuuden läpi, kun Heli saapuu Saarijärvelle kolmen muun Suomen huippukoomikon kanssa naurattamaan yleisöä varmoin ottein.

ILARI JOHANSSON on kestosuosikki, jonka vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

ALI JAHANGIRI etsii väsymättömästi sitä reunaa, jolta pudota ja sitä rajaa, jonka ylittämisestä seuraa sähköisku teurastamon tirehtöörin sähkönuijasta. Sen takia ei koskaan tiedä mitä sieltä seuraa, ja jokainen keikka on erilainen. Varmasti jakaa mielipiteet, mutta eihän Alista voi olla mielipidettä, jos ei sitä ole nähnyt tai jos ei sitä näe. Ali on ensimmäinen ja tähän asti ainoa Suomen Kulttuurirahaston palkitsema koomikko (2016). Ali Jahangiri sai palkinnon rajoja ylittävästä ja silmiä avaavasta huumoristaan.

Lippulinkki: https://events.liveto.io/events/komediafestivaali-on-the-road-582023-saarijarvella

Tapahtumatiedot

Tapahtuman järjestäjä

Kuopion Komediafestivaali

Pääsymaksu

LAUANTAI 5.8.2023 KLO 18:00
SAARIJÄRVI, LUMPERON KESÄTEATTERI
Teemu Vesterinen, Heli Sutela, Ilari Johansson, Ali Jahangiri
Lippu 28 euroa | K-16.