Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko
Ke 15.3.2023 | 18.00 - 20.00 | Saarijärven museo, Herajärventie 2

Saarijärveläisvalokuvaajien Juha-Pekka Paanasen ja Tuomo Vilkkilän kuva- ja videoesitys Saarijärven museossa. Vapaa pääsy!

Luminen metsä Kulhassa. Kuva: Tuomo Vilkkilä.

Juha-Pekka Paanasen ja Tuomo Vilkkilän Talvinen luonto – Maan kamaralta taivaan korkeuksiin -kuva- ja videoesitys pidetään Saarijärven museossa keskiviikkona 15.3.2023 klo 18–20. Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Juha-Pekka Paananen on 43-vuotias valokuvaaja Saarijärveltä. Hän on harrastanut kuvaamista noin 20 vuotta ja tykännyt aina kulkea ja retkeillä luonnossa. Kameran kulkiessa matkassa hän on saanut samalla tallentaa luonnon ihmeitä ja hetkiä. Paananen pitää monipuolisesta kuvaamisesta, mutta luontokuvaus on lähinnä hänen sydäntään. Hän tallentaa linssin läpi maisemia, eläimiä ja lintuja enimmäkseen kotiseudullaan ja Pohjois-Suomessa.

Tuomo Vilkkilä on harrastanut valokuvausta vuodesta 2012 lähtien. 40-vuotias saarijärveläinen pitää monipuolisesti valokuvaamisesta luontokuvista henkilökuvauksiin. Hänen mieluisimmat luontokuvauskohteensa ovat maisemat ja erilaiset luonnonilmiöt, kuten revontulet sekä makrokuvaus. Vilkkilälle on tärkeää, että kuvat välittäisivät tunnetta ja loisivat katsojilleen erilaisia mielikuvia. Kuvaajana häntä inspiroivat valot, varjot ja värit sekä luovat näkökulmat. Tutustu kuvaajiin lisää heidän kotisivuillaan ja Instagram-tileillään:

https://jppaananen.kuvat.fi/
https://www.instagram.com/jp_paananen/

https://www.vtphotoart.com/
https://www.instagram.com/tuomovilkkila/?hl=fi

 

Piirretty ikonikuva järjestelmäkamerasta

Valokuvassa ”Luminen metsä Kulhassa”. Kuva: Tuomo Vilkkilä.

Tapahtumatiedot

Tapahtuman järjestäjä

Saarijärven museo

Tapahtumapaikka

Herajärventie 2

Tapahtuma järjestetään

keskiviikkona 15.3.2023 klo 18–20.