Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Verkkokirjaston palvelut

Keski-kirjastojen verkkokirjastossa voit muunmuassa uusia lainojasi, tarkistaa kirjastojen aukioloajat sekä etsiä ja varata aineistoa.

Kirjautuminen sivustolle tapahtuu kirjastokortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla (sama koodi lainausautomaateilla, omatoimikirjastossa ja nettikoneilla).

 

Yhteydenotto chat-palvelun kautta

Chat-palvelussa vastaajina ovat asiakaspalvelijat Keski-Suomen eri kirjastoista. Chatin kautta voit muun muassa kysellä kirjastojen palveluista ja aineiston saatavuudesta sekä uusia lainoja ja tehdä varauksia. Chat-asiointi pyritään pitämään nopeana ja enemmän aikaavievissä kysymyksissä asiakas ohjataan eteenpäin. Esimerkiksi laskuihin ja korvauksiin liittyvissä asioissa asiakasta neuvotaan edelleen olemaan yhteydessä suoraan omaan kirjastoonsa.

 

Lukuneuvonta

Keski-kirjastojen luku- ja musiikkineuvojat auttavat löytämään juuri sinulle sopivaa lukemista ja kuunneltavaa. Lukuneuvonta on yksilöllistä, asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityä kirjallisuuden suosittelua. Vinkkejä voi kysyä sekä aikuisten-, lasten- että nuortenkirjallisuudesta.

 

Keski-kirjastojen logo