Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Oppilasvalinnat

Viitasalo-opiston oppilashaku 2022

Viitasalo-opiston oppilaaksi voi hakea ilmoittautumalla sähköisen Eepos-palvelun kautta. Tervetuloa ilmoittautumaan Viitasalo-opistoon, joko täysin uutena tai nykyisenä oppilaana.

Musiikin perusopetus

Tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Musiikin perusopetuksessa opiskellaan jonkin soittimen soittamista ja muita musiikkiin liittyviä asioita tavoitteellisesti. Musiikin perusopetusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa (Saarijärvi, Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi ja Kyyjärvi).

Tanssin opetus

Tanssin opetusta järjestetään sekä lapsille että nuorille, ryhmiä muodostetaan ikäkausittain 4 – 18 vuotiaille. Tanssinopetusta järjestetään Saarijärvellä.

Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset) ja tanssin opetukseen haetaan sähköisillä lomakkeilla osoitteessa viitasalo.eepos.fi 

Hakeudu oppilaaksi -> Valitse sopiva lomake (Musiikin perusopinnot tai Tanssin perusopinnot) -> Ilmoittaudu -> Täytä lomake huolellisesti ja lähetä 15.5.2022 mennessä.

Oppilasvalinnoista päätetään hakuajan jälkeen musiikkiopiston opettajienkokouksessa. Ensimmäiset oppilasvalinnat tehdään alkukesällä, oppilasvalintoja tehdään myös syyslukukauden alkaessa kevään oppilashakuun osallistuneiden hakijoiden joukosta. Hakulomakkeet ovat avoimina vielä hakuajan jälkeenkin, mutta oppilasvalinnoissa etusijalla ovat hakuaikana hakemuksensa jättäneet.
Oppilasvalinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Musiikkileikkikoulu ja soitinvalmennus 0 – 8 vuotiaille

Ryhmiä perustetaan ilmoittautumisten perusteella (musiikkileikkikoulu vähintään 5 ilmoittautunutta, soitinvalmennus vähintään 3 ilmoittautunutta) kaikkiin Viitasalo-opiston toimintakuntiin. Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu 0 – 6 vuotiaille lapsille, soitinvalmennus 5 – 8 vuotiaille lapsille.

Ajankohtaista

Kansalaisopisto15.11.2022

Tutustu myös

Tervetuloa ilmoittautumaan Viitasalo-opistoon sähköisesti, joko täysin uutena tai nykyisenä oppilaana!

Avaa Eepos-sähköinen palvelu