Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Oppilasvalinnat

VIITASALO-OPISTON OPPILASHAKU 2023

Viitasalo-opistossa voit opiskella musiikkia ja tanssia, oppilaaksi haetaan ilmoittautumalla.

 

Musiikin perusopetus on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Musiikin perusopetuksessa opiskellaan jonkin soittimen soittamista ja muita musiikkiin liittyviä asioita tavoitteellisesti. Musiikin perusopetusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa. Huomaa myös n. 7 – 10 vuotiaille tarkoitettu Lasten lauluryhmä, joka kokoontuu Saarijärvellä!

Tanssin opetusta järjestetään sekä lapsille että nuorille, ryhmiä muodostetaan ikäkausittain 3 – 18 vuotiaille. Tanssinopetusta järjestetään Saarijärvellä.

Musiikkileikkikoulu ja soitinvalmennus 0 – 8 vuotiaille: ryhmiä perustetaan ilmoittautumisten perusteella (musiikkileikkikoulu vähintään 5 ilmoittautunutta, soitinvalmennus vähintään 3 ilmoittautunutta) kaikkiin Viitasalo-opiston toimintakuntiin. Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu 0 – 6 vuotiaille lapsille, soitinvalmennus 5 – 8 vuotiaille lapsille.

Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset), tanssin perusopetukseen sekä musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen haetaan sähköisillä lomakkeilla osoitteessa viitasalo.eepos.fi  .  Valitse Hakeudu oppilaaksi -painike, valitse sen jälkeen sopiva lomake (Ilmoittautuminen musiikin perusopintoihin, Ilmoittautuminen tanssin perusopintoihin tai Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen), täytä lomake huolellisesti ja lähetä 15.5.2023 mennessä.

Oppilasvalinnoista päätetään hakuajan jälkeen musiikkiopiston opettajienkokouksessa. Ensimmäiset oppilasvalinnat tehdään alkukesällä, oppilasvalintoja tehdään myös syyslukukauden alkaessa kevään oppilashakuun osallistuneiden hakijoiden joukosta. Hakulomakkeet ovat avoimina vielä hakuajan jälkeenkin, mutta oppilasvalinnoissa etusijalla ovat hakuaikana hakemuksensa jättäneet.

Oppilasvalinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja puh. 044 4598432 toimisto tai 044 4598427 rehtori.

www.saarijarvi.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/viitasalo-opisto/

Ajankohtaista

Kansalaisopisto15.11.2022

Tutustu myös

Tervetuloa ilmoittautumaan Viitasalo-opistoon sähköisesti, joko täysin uutena tai nykyisenä oppilaana!

Avaa Eepos-sähköinen palvelu