Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

VIITASALO-OPISTON LUKUVUODEN 2023 – 2024 ALKAMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN OPINTOIHIN

Kiinnostaisiko sinua viulunsoitto?

Viulunsoittoon olisi nyt tarjolla opiskelupaikkoja viulunsoitosta kiinnostuneille, soitinkin järjestyy, jos omaa ei ole!

Voit ensin käydä tutustumassa viulunsoittoon ja opettajaan vaikka parilla maksuttomalla kokeilukerralla ja päättää sen jälkeen haluaisitko jatkaa opintojasi.

Otappa yhteyttä Viitasalo-opiston toimistoon joko puhelimitse

044 4598 256 tai sähköpostitse musiikkiopisto@saarijarvi.fi

Soitinvalmennukseen ja musiikkileikkikouluun ilmoittautuminen 18.8.2023 mennessä: Täytä sähköinen lomake osoitteessa viitasalo.eepos.fi, valitse Hakeudu oppilaaksi painike, sen jälkeen Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen -lomake, täytä lomake huolellisesti, valitse sopiva ryhmä ja lähetä lomake!

Musiikkileikkikoulu- ja soitinvalmennusryhmät aloittavat viikolla 36 (4.9.2023 alkavalla viikolla). Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu 0 – 6 -vuotiaille, musiikkileikkikoulussa lauletaan, leikitään, kuunnellaan musiikkia, harrastetaan musiikkiliikuntaa ja tanssia. Ryhmät muodostetaan ikäkausittain ilmoittautumisjärjestyksessä. Soitinvalmennus on tarkoitettu 5 – 8 vuotiaille, soitinvalmennuksessa tutustutaan musiikkiopistossa opiskeluun ja eri soittimiin sekä ryhmä- että yksilöopetustunneilla.

Musiikkileikkikoulu- ja soitinvalmennusryhmiä pyritään perustamaan kaikkiin Viitasalo-opiston alueen kuntiin ilmoittautumisten perusteella.

HUOM! Myös musiikin ja tanssin perusopetukseen voi vielä ilmoittautua täyttämällä viitasalo.eepos.fi -osoitteessa Hakeudu oppilaaksi -valinnan kautta löytyvän ilmoittautumislomakkeen. Lukuvuoden aikana vapautuville oppilaspaikoille oppilaat otetaan ilmoittautumisten perusteella.

Musiikin perusopetuksen opetus alkaa maanantaina 14.8.2023, kaikkien oppilaiden soittotuntien ajankohdat sovitaan opettajien kanssa puhelimitse ennen opetuksen alkua. Kevään oppilashaun perusteella valituille uusille oppilaille on ilmoitettu valinnasta henkilökohtaisesti.

Tanssiryhmät Saarijärvellä aloittavat 14.8.2023 alkavalla viikolla, oppilaille ja huoltajille tiedotetaan ryhmien kokoontumispäivät ja -ajat elokuun alussa. Alustava lukujärjestys lähetetään tanssikirjeen mukana sähköpostiin. HUOM! Lopullinen lukujärjestys selviää elokuussa.

Pysäköinti Saarijärven koulu- ja kulttuurikeskuksen C-osan Sivulantie 8 pysäköintialueella

Koulukeskuksen rakennustyöt jatkuvat vielä piha-alueiden rakennustöillä, ja sen vuoksi C-osan pysäköintialue Sivulantien varrella on nyt alkusyksyn (marraskuun loppupuolelle asti) perusopetuksen välituntialueena arkisin kouluaikoina klo 7.30 – 14.30, jolloin pihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä. Alkuiltapäivisin täytyy siis käyttää kaupungintalon etupuolen parkkipaikkoja, jos siinä on vapaata, Mittaripolun varrella (kaupungintalon jälkeen oikealla) on myös muutamia varaamattomia paikkoja, koulukeskuksen Lukiontien parkkipaikkaa voi käyttää myös ja sitten viimekädessä Lukiontien toisella puolella olevaa Säästökeskuksen parkkia tai K-marketin parkkia 13-tien varressa. Alkuiltapäivisin koulukeskuksella asioivien kannattaa siis varata hieman ylimääräistä aikaa parkkipaikan löytämiselle.

Lisätietoja: 044 4598432 toimisto, 044 4598427 rehtori 

viitasalo.eepos.fi 

 

 

Ajankohtaista

Kansalaisopisto15.11.2022

Tutustu myös

Tervetuloa ilmoittautumaan Viitasalo-opistoon sähköisesti, joko täysin uutena tai nykyisenä oppilaana!

Avaa Eepos-sähköinen palvelu