Skip to content
Saarijärven logo
Tekstikoko

Asunnon hakeminen

Ennen asukkaaksi pääsyä sinun on toimitettava meille asuntohakemus. Asuntohakemuksen voit tehdä sähköisellä tai tulostettavalla lomakkeella. Asuntohakemus on voimassa kuusi kuukautta. Muista toimittaa asuntohakemukseen kaikki tarvittavat liitteet.

 

Vapautuviin asuntoihin tehdään asukasvalintoja jatkuvasti. Kun asuntohakemustasi vastaava kohde vapautuu, isännöitsijä on sinuun yhteydessä ja tekee sinulle asuntotarjouksen. Saatuasi asuntotarjouksen, voit käydä katsomassa tarjottua asuntoa.

Otat asunnon vastaan ilmoittamalla asiasta isännöitsijälle. Ilmoitathan myös, mikäli et halua ottaa tarjottua asuntoa vastaan. Vuokrasopimus allekirjoitetaan asuntotoimistossa ja saat vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä laskun vuokravakuuden maksamista varten.

Tullessasi hakemaan avaimia uuteen asuntoosi sinun tulee näyttää maksukuitti suoritetusta vakuusmaksusta sekä luovuttaa täytetty tuloilmoituslomake. On erittäin tärkeää, että vuokralainen suorittaa pikimmiten tulotarkastuksen, jonka yhteydessä täyttää asunnon kuntokortin ja toimittaa sen asuntotoimistoon.

Ajankohtaista

Vuokra-asuminen1.4.2023